Naslovna strana www.mrkonjic-grad.com Login Login
Weather Forecast
 ta ima novo?
Aktuelnosti
Iz grada
Privreda
Poljoprivreda
Saobraaj
Turizam
Zdravstvo
Iz Optine
Crna hronika
Ostalo iz grada
Sport
Kultura
Zanimljivosti
Biseri
 Mrkonji-Grad
O gradu
Priroda
Istorija
Mrkonji na Wikipediji
Foto-galerije
Vaniji telefoni
Karta grada
 Cyber MG
Poruke
Ljudi
Cyber kuhinja
Sjeanja
Zaboravljena vremena
Chat
Linkovi
 Usluge
Web dizajn
Reklamiranje
Sponzori
RSS 2.0

www.mrkonjic-grad.com
Na mrei od 2000.god.

www.kreativnije.com
Iz grada -
 

 


'Glas' u Mrkonjiu

25.6.2006..

Na promociji najtiranijeg lista u Republici Srpskoj - "Glasa Srpske" u Mrkonji Gradu, jue se u hotelu Krajina okupilo vie od stotinu javnih linosti grada podno Lisine. Osim predstavnika optinske vlasti, na elu sa naelnikom i predsjednikom optine Zoranom Tegeltijom i Divnom Anii promociji su prisustvovale i linosti iz politikog, privrednog, kulturnog i sportskog ivota.

Ovaj dogaaj nije proao bez vjernih italaca, kao to je Vojislav uki, koji se s "Glasom" drui vie od pedeset godina.
"Kada sam proitao da e u naem gradu biti promocija "Glasa Srpske" odluio sam da doem u hotel i odam priznanje ljudima koji pripremaju i tampaju moju omiljenu novinu. "Glas" je moja stara ljubav. Sjeam se kada se zvao "Krajike novine" i kada je izlazio sedmino. Sada je to naa najbolja novina, u kojoj svako moe poneto da proita", kae Vojislav uki jo uva znaajnije primjerke naeg lista i brojne natpise o Mrkonji Gradu.

Na promociji su bila i poznata imena iz sporta, a meu njima najbolji bosanskohercegovaki maratonac uro Kodo, ahista ivko uza, direktor FK "Sloboda" Miroslav Kljaji, Koarkakog kluba "Mladost" Milan Barain...

Ovaj dogaaj nije propustio ni jedan od najboljih fudbalera svih vremena u Mrkonji Gradu Mladen Svetinovi, koji je svojevremeno igrao u zagrebakom "Dinamu" i bugojanskoj "Iskri" dok je bila lan Prve lige Jugoslavije. Sada ivi i radi u Americi, gdje aktivno radi u fudbalu.
Svi oni vjeruju da e na list biti jo kvalitetnija i sadrajnija novina.

O tome je posjetiocima promocije "Glasa Srpske" govorio i na direktor Rajko Radovanovi.
"Glas Srpske" je najstarija novina u BiH. Naa je elja da bude i najkvalitetnija i najitanija. elimo da budemo jo vie otvoreni prema itaocima, jer bez italaca novina nema svoju vrijednost. Na je osnovni cilj da budemo narodna novina, koja e imati jo bolju komunikaciju s itaocima, lokalnom zajednicom, a naroito s privrednicima, naglasio je Radovanovi.

Radovanovi je podsjetio da je "Glas Srpske" najtiraniji list u Republici Srpskoj i da e kao i do sada pratiti sve dogaaje u mrkonjikoj optini. On je govorio i o novim idejama i sadrajima, koji e biti ostvareni u saradnji sa mrkonjikom, ali i ostalim optinama Srpske.

Naelnik optine Zoran Tegeltija je istakao da je optinska administrativna sluba zadovoljna izvjetavanjem nae medijske kue s podruja mrkonjike optine. On je iskazao spremnost optine da podri nove sadraje u "Glasu Srpske", kao to je tampanje dodatka u kojem bi se predstavljale novosti iz optina.

Zamjenik naelnika optine Slobodan okalo govorio je o potrebi uvoenja novih rubrika i dodataka, po ugledu na poznate evropske listove. Bilo je rijei o logotipu lista, uspostavljanju vre saradnje s preduzeima i ustanovama sa podruja mrkonjike optine.

Opti je zakljuak da je druenje s "Glasom Srpske" u Mrkonji Gradu proteklo u dobroj atmosferi i razmjeni iskustava o boljoj saradnji.

Slobodan Daki ("Glas Srpske")

 

KODO
Najbolji bosanskohercegovaki i jedan od vodeih maratonaca na Balkanu uro Kodo iskazao je spremnost da bude promotor "Glasa Srpske" na najpoznatijim trakama gdje nastupa. O saradnji je razgovarao sa naim direktorom Rajkom Radovanoviem.

SPONZORI
Sponzori promocije "Glasa Srpske" bili su optina Mrkonji Grad i Akcionarsko drutvo Hotel "Krajina", te jo nekoliko preduzea koja su pomogla ovaj dogaaj. Oni su Mrkonjianima poklonili hiljadu primjeraka "Glasa Srpske". Osim toga, pobrinuli su se da narednih mjesec dana u Mrkonji Gradu udruenja dobiju svaki dan dvadeset primjeraka "Glasa".


 

Podijeli na Facebook-u

Va komentar na tekst

Da biste poslali poruku morate biti registrovani na ovom sajtu.
Niste se jo registrovali?
Korisniko ime:
ifra:
Komentar:

Maksimalan broj slova po komentaru je 300.
Preostalo je jo slova.

 
Urednici sajta www.mrkonjic-grad.com ne odgovaraju za sadraj komentara posjetioca ovog sajta.
Urednici zadravaju pravo da komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadrajem briu ili mijenjaju.
Ukoliko mislite da je neki od objavljenih komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiv za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu kontaktmrkonjic-grad.com sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni komentar.
Donirajte novac u humanitarne svrhe!
Proitajte jo i...
Otvoren poziv za projekte i mikrobiznise Omladinske banke 20.4.2024.
Formirana jedinica Civilne zatite 18.3.2024.
Otvorena obnovljena zgrada Osnovnog suda 1.2.2024.
Postavljena turistika signalizacija 24.12.2023.
Odrano Vee privrednika 24.11.2023.
Odrano predavanje za proizvoae voa 14.11.2023.
Parastos za ubijene Srbe u zapadnoj Krajini 10.10.2023.
Realizovani projekti omladinske banke Mrkonji Grad 2023. godine 5.10.2023.
Poar na Zelekovcu 25.9.2023.
Troje povrijeenih u nezgodama u Ribniku i Mrkonji Gradu 16.9.2023.
 Copyright © 2000-2018.  Kreativnije.com