Naslovna strana www.mrkonjic-grad.com Login Login
Weather Forecast
 ta ima novo?
Aktuelnosti
Iz grada
Sport
Fudbal
Koarka
Odbojka
Ostali sportovi
Kultura
Zanimljivosti
Biseri
 Mrkonji-Grad
O gradu
Priroda
Istorija
Mrkonji na Wikipediji
Foto-galerije
Vaniji telefoni
Karta grada
 Cyber MG
Poruke
Ljudi
Cyber kuhinja
Sjeanja
Zaboravljena vremena
Chat
Linkovi
 Usluge
Web dizajn
Reklamiranje
Sponzori
RSS 2.0

www.mrkonjic-grad.com
Na mrei od 2000.god.

www.kreativnije.com
Sport -
 

 


Sponzorisanje sponzora

31.1.2003..
"Na turiniru u Gornjem Vakufu u street ball-u (ulicni basket), a koji je odran u avgustu prole godine, ekipa u sastavu Goran Sladojevic, Peda Maleevic, Boko Marcic, Marko Zeljkovic, Bojan Slijepcevic (gotovo svi koje znam su studenti - prim. pr.) je ucestvovala pod imenom "Karioke MG". Ime je dato na prijedlog sponzora Sae Dedica, jer je Saa htio da iznajmi opremu za karioke izvjesnom Nedimu, vlasniku kafica u tom gradu.
Turnir je trajao tri dana i bio je organizovan od strane optine ovoga, po mnogo cemu specificnog grada. Naime, ovaj gradic je duboko podijeljen na muslimanski i hrvatski dio. Cak se zna i koja ulica, kafic ili prodavnica je muslimanska, a koja hrvatska. Vjerovatno u cilju da privuce to vie ekipa sa svih "strana" optinska vlast je davala prilicno visoke nagrade. Cak je i turnir odravan na ulici koja je "nevidljiva linija razgranicenja" mada sama ulica nije u potpunosti ravna nego postoji kosina.
Na turniru je ucestvovalo 20 ekipa podijeljenih u 5 grupa. Glavnu nagradu, za 1. mjesto na turniru, u iznosu od 1.000 KM osvojila je naa - mrkonjicka ekipa. Inace, ova ekipa je bila veoma srdacno primljena i ugocena.
Prvu nagradu u pucanju trojki (50 KM) je osvojio Boko Marcic, a takode je prvu nagradu u zakucavanju (30 KM) osvojio Bojan Slijepcevic. Sve u svemu, ovi momci su osvojili 1.080 KM i ostavili jako lijep utisak.
Sponzor ekipe, Saa Dedic je finansirao gorivo za tri putovanja do Gornjeg Vakufa i nazad (3x30 KM). Momci su caceni sa picama u "Konobu" (oko 12 pica) i sa par tura pica u Gornjem Vakufu. Kada su momci dijelili novac (dakle 1.080 KM, a njih 5 igraca) Saa je traio da i on dobije svoj dio. Dakle, i Saa je dobio 150 KM od osvojene nagrade. Kako je razdijeljeno 6x150 KM, preostali novac je ostavljen da se ekipa pocasti(100 KM) i da se organizuje neki rotilj (80 KM). Ovaj novac je predat Mehmedu.
Nakon 2 ture pica u "Konobi" momci su se razili, da bi im kasnije bilo receno da je ceh preao 100 KM i da nema vie niti onih 80 KM.
Za osvojen turnir svaki od igraca je dobio neku vrstu zahvalnice uradene u drvetu, a Nedim je sredio da se izradi jo jedna (za Sau) i ona je naknadno poslata. Zainteresovani je mogu vidjeti kako stoji iza anka u "Konobi".
Za naredni turnir u basketu koji je bio u ipovu prijavila se ekipa u istom sastavu. Saa se ponovo ponudio da bude sponzor, ali je glatko odbijen. Sponzor je bio Pida i kafe "Pino", cije majice su i nosili. I ovoga puta je turnir osvojen."
N.N.

Nemam komentar! Znajuci vecinu momaka i ne sumnjajuci da igraju veoma dobro, mogu samo da ponudim da mg.com bude sponzor pod uslovima kao i Saa. Sigurna zarada za sponzora.


 

Podijeli na Facebook-u

Va komentar na tekst

Da biste poslali poruku morate biti registrovani na ovom sajtu.
Niste se jo registrovali?
Korisniko ime:
ifra:
Komentar:

Maksimalan broj slova po komentaru je 300.
Preostalo je jo slova.

 
Urednici sajta www.mrkonjic-grad.com ne odgovaraju za sadraj komentara posjetioca ovog sajta.
Urednici zadravaju pravo da komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadrajem briu ili mijenjaju.
Ukoliko mislite da je neki od objavljenih komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiv za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu kontaktmrkonjic-grad.com sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni komentar.
Donirajte novac u humanitarne svrhe!
Proitajte jo i...
Mladost angaovala biveg igraa Partizana, Zvezde i Mege 12.7.2021.
Mladost dovela jednog od najboljih igraa Borca 24.6.2021.
Nikola Teanovi, mladi sa Downovim sindromom, dobio posao u Mladosti iz Mrkonji Grada 31.5.2021.
Pobjeda Mladosti za kraj sezone 20.4.2021.
Mladost porazila Promo u Mrkonji Gradu 29.3.2021.
Tihomir Mustapi je novi trener Mladosti 11.2.2021.
Drama u Trebinju u reiji Leotara: Mladost promaila ut za pobjedu 6.2.2021.
Mladost tricama u finiu do pobjede protiv Slobode 25.12.2020.
Borac savladao Mladost u Boriku 30.11.2020.
Pavel Lobarev, prvi stranac u redovima Mladosti: Sreu trai 2.500 kilometara od kue 22.10.2020.
 Copyright © 2000-2018.  Kreativnije.com