Naslovna strana www.mrkonjic-grad.com Login Login
Weather Forecast
 ta ima novo?
Aktuelnosti
Iz grada
Sport
Kultura
Zanimljivosti
Biseri
 Mrkonji-Grad
O gradu
Priroda
Istorija
Mrkonji na Wikipediji
Foto-galerije
Vaniji telefoni
Karta grada
 Cyber MG
Poruke
Ljudi
Cyber kuhinja
Sjeanja
Zaboravljena vremena
Chat
Linkovi
 Usluge
Web dizajn
Reklamiranje
Sponzori
RSS 2.0

www.mrkonjic-grad.com
Na mrei od 2000.god.

www.kreativnije.com
Iz grada -
 

 


Mrkonjiputevi lider u RS

17.7.2007..

Jedan od uspjenih primjera privatizacije u RS jeste preduzee za odravanje i zatitu puteva "Mrkonjiputevi" a.d., veinsko vlasnitvo Mladena Milanovia.

Privatizacija ovog preduzea izvrena je 2001. godine, nakon ega poinje njegova ekspanzija i poveava se broj uspjeno obavljenih poslova. "Mrkonjiputevi" stvorili su poseban ugled, zahvaljujui izuzetnom kvalitetu izvedenih radova. Uloena su znaajna sredstva u nabavku nove, savremenije opreme, i u struno usavravanje radnika.

- Naa osnovna djelatnost jeste odravanje i zatita puteva. Pored toga, bavimo se proizvodnjom asfalta, betona i kamenih agregata, a posjedujemo sopstveni kamenolom.

Osim to odravamo 320 kilometara regionalnih, magistralnih i lokalnih puteva, bavimo se i njihovom izgradnjom. Jedan od naih znaajnijih projekata, zavren prole godine, jeste rekonstrukcija puta Klju - Jezero, vrijedan est miliona maraka - objanjava direktor "Mrkonjiputeva", Trivun Milanovi.

Od planova za ovu godinu, on istie izgradnju i rekonstrukciju puteva u selima Graci, Medna, Podgorje i Magaljdol u optini Mrkonji Grad, u ta e biti uloeno oko dva miliona maraka.  

- S gradskom upravom Banja Luka potpisali smo ugovor o izgradnji lokalnih puteva, a ponovo spremamo dokumentaciju za tender za odravanje regionalnih i magistralnih puteva koji je raspisalo JP "Putevi RS". Uestvovaemo i na tenderu za rehabilitaciju putne mree u RS - kae Milanovi. Vizija "Mrkonjiputeva" jeste stvaranje vodeeg preduzea u oblasti izgradnje i odravanja puteva.

- To emo ostvariti proirenjem poslovanja, poveanjem broja zaposlenih, poveanjem kvaliteta usluga i jaanjem pozicija na tritu. Savremena mehanizacija i oprema omoguavaju potpuno ostvarenje naih poslovnih planova. Nabavka nove, modernije opreme jedan je od poslovnih ciljeva preduzea.

Pored toga, planiramo izgradnju garae za mehanizaciju - navodi Milanovi. On istie da su zaposleni u preduzeu stabilan oslonac za dalji razvoj i unapreenje poslovanja. "Mrkonjiputevi" zapoljavaju 170 radnika, a od osam stipendista, etvorica graevinskih inenjera ve su poela da rade u toj firmi.

- Razvoj i odravanje saobraajnica imaju izuzetan znaaj za napredak cijelog podruja i ireg regiona. Dobri, prohodni putevi podstiu opti napredak. Naa misija je da odrimo kvalitet, sauvamo steeno povjerenje i uspjeno izvodimo nove radove - kae Milanovi.

M.uran ("Fokus", www.fokus.ba) 


 

Podijeli na Facebook-u

Slanje komentara na ovu vijest nije omogueno.
 
Urednici sajta www.mrkonjic-grad.com ne odgovaraju za sadraj komentara posjetioca ovog sajta.
Urednici zadravaju pravo da komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadrajem briu ili mijenjaju.
Ukoliko mislite da je neki od objavljenih komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiv za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu kontaktmrkonjic-grad.com sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni komentar.
Donirajte novac u humanitarne svrhe!
Na istu temu: Mrkonjiputevi
Ljubiice bijela, to si tako plava ko zelena trava 17.7.2006.
Mrkonjiputevi modernizuju opremu 17.11.2004.
Radovi, radovi... 6.8.2004.
Proitajte jo i...
Loptu na Lukama tjeraju uzbrdo-nizbrdo 13.7.2018.
Prekrajni nalog vozau kamiona koji je prosuo pivo na put 24.8.2017.
Ukidanje 9. januara, da ili ne? 23.9.2016.
Parking za rakijski kotao 14.12.2009.
Mrea 10.12.2009.
Kune arolije domae politike kuhinje 25.6.2009.
(Ne)ozbiljan prekid utakmice 8.6.2009.
Slovenija moja deela 4.5.2009.
Znakovi pored puta 29.1.2009.
Гаврило, срам те било ! 11.9.2008.
 Copyright © 2000-2018.  Kreativnije.com