Naslovna strana www.mrkonjic-grad.com Login Login
Weather Forecast

 ta ima novo?
Aktuelnosti
Iz grada
Sport
Kultura
Zanimljivosti
Biseri
 Mrkonji-Grad
O gradu
Priroda
Istorija
Mrkonji na Wikipediji
Foto-galerije
Vaniji telefoni
Karta grada
 Cyber MG
Poruke
Ljudi
Cyber kuhinja
Sjeanja
Zaboravljena vremena
Chat
Linkovi
 Usluge
Web dizajn
Reklamiranje
Sponzori
RSS 2.0

www.mrkonjic-grad.com
Na mrei od 2000.god.

www.kreativnije.com
Foto galerije

Prvi MG.com chaterski rotilj

Nakon silnih dogovora i pregovora (online, telefonskim putem i uivo), dugotrajnog planiranja i gledanja u oblake i TV vremenske prognoze, prvo MG.com chatersko okupljanje je ugledalo svjetlost dana! U subotu 18.avgusta na prelijepom Zelenkovcu okupilo se malo drutvo chatera - kaemo malo ali odabrano:

z3k4 (zet) - organizator i glavni traga mree
pik - organizator i zabavlja
goga - asistent organizator
bolta - pjeva i zabavlja
Nikica - specijalni gost - prvi put u Mrkonjiu!
brana - eer i traga mree
mg mg - glavni rotiljdija
BobanBoban - dra zdravica
takano - asistent rotiljdija i zabavlja
Milena_bec (koka) - ozbiljna kao i sonja
Zoki_RS - donosilac dobrog piva i ofer
sonja - ko kae da nije ozbiljna?

Iako su i ostali chateri danima bili pozivani sa naslovne strane ovog sajta, na kraju se ipak okupilo 12 odvanih chatera da pokau i dokau da dobro druenje u virtuelnom svijetu ne mora nuno na tome i da se zadri.

Druenje je poelo dobrom mrkonjikom rakijom (domaom, by mg mg) i poznatim mrkonjikim zdravicama i zahvalnicama: 'sretno okupljanje, Bog vas veselio ...... i da Bog da se okupimo 'vako i idue i svake godine'. Nije se ni poelo a ve se dogovorio datum za okupljanje idue godine - ko ne vjeruje moe sam provjeriti - sve je uredno zapisala Brana na stubu nadstrenice na Zelenkovcu.

Zahvaljujui dobroj organizaciji naih dragih organizatora bilo je tu svega: jela i pia a bogami i pjesme iz bogatog Boltinog i Pikovog repertoara. A to se tie zeze i provala, toga je bilo najvie... Ne zna se ko je bio gori ili bolji - Bolta, Pik ili Takano? Ostali nisu mogli doi do izraaja :) .

Da bi ovo sve izgledalo jo bolje i potpunije, ekipa sajta www.mrkonjic-grad.com je svojim chaterima obezbijedila i prikladne uniforme - prelijepe narandaste majice koje su mogle da se 'vide i iz aviona'. Ne znam da li zbog majica ili pjesme i galame, ili moda ak zbog dobrog mirisa rotilja, ali chateri su uveliko bili primjeivani, ak su neki prolaznici pitali: kakvo smo mi to udruenje, ime se bavimo i sta promoviemo? :) ak je i Boro Zelenkovac doao da nas pozdravi i poeli nam dobrodolicu - i njega smo uniformisali majicom tako da je postao lan naeg malog "udruzenja".

Uz dobru mezu i pie druenje se nastavilo do kasno u no... Neki su se zbog porodinih obaveza i male djece ostavljene kui morali povui ranije... Administratori su bili leerni i oputeni tako da banovanja i izbacivanja sa rotilja sreom nije bilo. Mada se provukla i pokoja "narodska" rije u dijalozima, ipak se nisu dijelile "zloglasne" kazne sa srcima.

Sve u svemu druenje je bilo predivno, raja fantastina, tako da je Sonja odluila da neplanirano doe i idue godine, a ovo svakako nee biti prvi i zadnji put da je Nikica posjetila Mrkonji Grad.

Hvala svima, a posebno Zeki i Piku za sav trud i organizaciju. Da nije njih dvojice bilo - ne bi bilo ni rotilja. Idue godine oni e dobiti majice na kojima ce umjesto CREW pisati - ORGANIZATOR.

Vidimo se u Avgustu 2008!

Mrkonjiki Chateri

[30.8.2007.]

Ostale fotogalerije
FK Sloboda nekad....
Balkana - April 2005.
Fotografije sa Lisine (2)
Fotografije sa Lisine (1)
Balkana na 'remontu'
Ljeto na Balkani
Paraglajding u Mrkonjiu
Zima na Balkani
Jesen na Balkani
Dom kulture danas
Devedesete...
Najnovije na sajtu
Hristos Vaskrse!
Potpisan ugovor o rekonstrukciji stadiona 'Luke'
Instaliran sistem protivgradne zatite
Pobjeda Mladosti za kraj sezone
Poeo 'Mjesec zdravog odrastanja'
Finale Kupa Republike Srpske u Futsalu
Sretan Uskrs!
 
 Copyright © 2000-2018.  Kreativnije.com