Naslovna strana www.mrkonjic-grad.com Login Login
Weather Forecast
 ta ima novo?
Aktuelnosti
Iz grada
Sport
Fudbal
Koarka
Odbojka
Ostali sportovi
Kultura
Zanimljivosti
Biseri
 Mrkonji-Grad
O gradu
Priroda
Istorija
Mrkonji na Wikipediji
Foto-galerije
Vaniji telefoni
Karta grada
 Cyber MG
Poruke
Ljudi
Cyber kuhinja
Sjeanja
Zaboravljena vremena
Chat
Linkovi
 Usluge
Web dizajn
Reklamiranje
Sponzori
RSS 2.0

www.mrkonjic-grad.com
Na mrei od 2000.god.

www.kreativnije.com
 Sport/Fudbal - Arhiva 2015
Rekonstrukcija pomonog stadiona FK Sloboda
19.8.2015..
U Mrkonji Gradu poela realizacija projekta "Rekonstrukcija pomonog stadiona FK SLOBODA". Obzirom da pomoni stadion FK "Sloboda" odavno nije u upotrebi, zapušten je i ne koristi se zbog nepristupanog terena, te poveane koliine  procjenjenih voda  sa okolnih  terena, ovih dana uslijedila je realizacija projekta rekonstrukcije  pomonog  stadiona.
Prva fudbalska liga RS, prvo kolo: Osveta Krupe
11.8.2015..
U derbiju prvog kola Prve fudbalske lige Republike Srpske Krupa je na svom terenu savladala Slobodu iz Mrkonjia Grada sa 3:0, ime su im se osvetili za poraz iz prošle sezone.
Prvoligaš iz Krupe na Vrbasu do prednosti je došao u 22. minutu kada je Obren Cvijanovi sa desne strane ušao u kazneni prostor i pogodio donji desni ugao za 1:0.
Poinje fudbalski ampionat RS, ekipe u borbi za plej-of
7.8.2015..
U subotu e se zakotrljati fudbalska "bubamara" na prvoligaškim stadionima širom Republike Srpske, a u odnosu na dosadašnja prvenstva ovo e se znatno razlikovati.
Naime, zbog poboljšanja kvaliteta Fudbalski savez Republike Srpske skratio je ligu sa 14 na 12 klubova i nakon što se odigraju 22 kola, doi e do podjele na tabeli. Prvih šest ekipa igrae plej-of za šampiona Srpske, dok e se ostale ekipe u plej-autu boriti za opstanak.
Jubilej - 70 godina FK Sloboda iz Mrkonji Grada
4.8.2015..
Fudbalski klub „Sloboda“ iz Mrkonji Grada nizom sveanosti u proteklog vikenda obiljeio je jubilej 70 godina postojanja kluba. Zaslunim fudbalerima, sportskim radnicima i kolektivima dodijeljene su zahvalnice. I Fudbalski savez RS za jubilej Slobodi je dodjelio zlatnu plaketu saveza.
Prva liga RS po novom sistemu
21.7.2015..
Nova sezona Prve fudbalske lige Republike Srpske poee idueg vikenda, a za razliku od nekoliko ranijih ova e se igrati po novom sistemu. Sa prijašnjih 14, liga je smanjena na 12 klubova, ime je Fudbalski savez RS htio da povea kvalitet u prvoligaškom karavanu. Nakon što se odigraju 22 kola doi e do podjele na tabeli, prvih šest ekipa igrae plej-of za šampiona Srpske dok e se ostale ekipe u plej-autu boriti za opstanak.
Skuptina FK Sloboda Mrkonji Grad
8.7.2015..
Fudbalski klub Sloboda iz Mrkonji Grada u narednu takmiarsku sezonu u Prvoj ligi RS ulazi sa obezbijeenom finasijskom konstrukcijom i ambicioznim planovima za plasman u gornji dio tabele. Zakljueno je izmeu ostalog na godišnjoj Skupštini kluba na kojoj je razmatran izvještaj o rezultatima kluba u protekloj sezoni i planovi za narednu takmiarsku sezonu. Usvojen je finansijski izvještaj za prošlu godinu kojm je ostvaren ostatak dohotka od 7.000 maraka.
Disciplinska komisija FS RS: Klubovima oduzeto po 6 bodova
25.6.2015..
Fudbalski klubovi Rudar Prijedor, Leotar, Podrinje i Proleter kanjeni su oduzimanjem sa po šest bodova zbog namještanja i lairanja rezultata utakmica posljednjeg 26. kola Prve lige Republike Srpske. Odluka je to Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Republike Srpske, a na nju klubovi imaju pravo albe Apelacionoj komisiji u roku od tri dana pošto se radi o skraenom postupku.
Najviše je profitirala Sloboda iz Mrkonji Grada koja je ostala u ligi iako je u prvobitnoj situaciji izgubila taj status.
Rudar iz Prijedora ampion RS
8.6.2015..
Fudbaleri Rudara iz Prijedora, novi su šampioni Republike Srpske i naredne sezone igrae u Premijer ligi BiH.
U ostalim utakmicama Napredak je na svom terenu sa ak 8:2 bio bolji od Mladosti, Kozara i Krupa su podijelili bodove (1:1), Sloboda je u Mrkonji Gradu slavila protiv Drine sa 3:1, dok je Vlasenica odnijela tri boda sa gostovanja kod Slobode u Mrkonji Gradu (2:1).
Jefteni donio Slobodi tri boda
28.4.2015..
Fudbaleri Slobode pobijedili su Proleter rezultatom 1:0 u posljednjoj utakmici 20. kola Prve lige Republike Srpske.
Strijelac gola odluke bio je Ognjen Jefteni u šestom minutu, a sa ova tri boda ekipa iz Mrkonji Grada napravila je novi korak ka opstanku u eliti Srpske.
Donirajte novac u humanitarne svrhe!
Ostali naslovi
: Arhiva
2015.
2014.
2013.
2012.
2011.
2010.
2009.
2008.
2007.
2006.
2005.
2004.
2003.
2002.
2001.
2000.
 Copyright © 2000-2018.  Kreativnije.com